KETRECBE ZÁRVA - Villáminterjú Szilvia művésznővel

Az Altamero egykori primadonnáját, Szilvia művésznőt, jelenleg ketrecben tartják a cirkusz bejáratánál. A hírhedt cirkuszigazgató, B. Oszkár, elmondása szerint: „ő most a reklám”! Tudósítónk Szilvia művésznőt a terveiről faggatta.

 Szilvia művésznőMeg van elégedve a mostani munkakörével? 

- Sajnos nem.

Kifejtené bővebben?
- Ez a munkakör nem méltó az én eddigi életemhez. Azért tartanak itt ugyanis, hogy reklámozzam az Altamerót. Következésképpen két éve nem engedtek ki a ketrecből, nem sétálhatok… tehát csak megtűrnek engem ebben a cirkuszban.

Ön egykor az Altamero legnagyobb sztárja volt. Mikor láthatjuk legközelebb a porondon?
- Az igazgatótól függ… vagy a kiszabadítóimtól.

 

Tudomásunk szerint legendásan harmonikus a kapcsolata Arabella művésznővel. Terveznek közös produkciót? 

Arabella művésznő

- Egyáltalán nincs harmonikus kapcsolatunk. Ugyanis Arabella ‚művésznőt’ Oszkár (az Altamero igazgatója – szerk.) nagyon sztárolja, és ezért nyomott le engem ennyire. Nem tervezünk közös produkciót. 

Információink szerint az ön férje a nagy Bruckner Szigfrid, aki egykor szintén az Altamero művésze volt. Mit tud a férjéről? Hol tartózkodik jelenleg? Végleg elhagyta a pályát? 

Bruckner Szigfrid

- Eltűnt, semmit sem tudok róla, híresztelések szerint már nem is él. Ez nekem nagy szívfájdalom. Ő lenne az egyetlen, aki kiszabadíthatna innen. Sajnos senki sem bukkant még a nyomára. Évekig kutattam utána.

Mit érez legbelül? El fog jönni magáért?
- Igen, bennem még él a remény, hogy egyszer talán találkozunk.


 

Az interjút készítette: Madák Zsuzsanna