Lehetne még előadás…

A könyvtárban teázva értékelték a Munkácsys diákok és felkészítő tanáraik az Ádámok és Évák zalaegerszegi színházi előadásában való részvételüket. Visszanézték felvételről a konstantinápolyi és londoni színeket, melyek előadói voltak.

Madáchi színek kavalkádja

Nem verseny volt, és díjakat sem osztottak. Nem számított, az sem, hogy kié a legjobb rendezés, a legjobb főszerep, vagy díszlet. Ahogy dr. Besenczi Árpád, színidirektor fogalmazott az előadások előtt: itt csak Madách van, most csak a produkció számít.

Ádámok és Évák farmer helyett tógában - Zalai Hírlap

Farmer helyett tógát öltöttek néhányan, volt, aki angyalként, más bakó jelmezben várt jelenésére a kulisszák mögött. Diákok vették birtokba hétfőn a Hevesi Sándor Színházat.

Ádámok és Évák a színházban - ZTV.hu

Zalai diákok előadásában tekintheti meg a nagyérdemű az Ember tragédiáját a Hevesi Sándor színházban. A darab különlegessége, hogy minden színt más közép és általános iskola rendezett meg, saját ötletei alapján. A program célja, hogy a diákok közelebb kerüljenek a színházhoz.

Ádámok és Évák ünnepe: Madách, ahogy még soha sem láthattuk

Ahány szín, annyi Ádám és annyi Éva: rendhagyó módon kerül színpadra Madách Imre Az ember tragédiája című drámai költeménye a Hevesi Sándor Színházban.