Nem jó felnőni?

Nem akar felnőtt lenni, énekli szívszorító hitelességgel egy törékeny kisfiú a tátongóan sötét színpadon. Az ember a székhez szegezve érzi, igaza van. Senki sem így képzelte.

Légy jó mindhalálig - Az üzenet ma különösen aktuális...

Nyilas Misi története elevenedik meg péntektől a Hevesi Sándor Színház színpadán. Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig című művének musicalváltozatát 19 órától láthatják a nézők.

Önkéntesek a színházban – Tények-riport

2011 az önkéntesség éve Magyarországon. A zalaegerszegi színház is csatlakozott a kezdeményezéshez. Eredetileg 10-15 önkéntes diákot vártak, például jegyszedőnek, de többszázan jelentkeztek. Az idei év utolsó premierjén, a Légy jó mindhalálig musical-változatánál az önkéntesek is részt vesznek.

Légy jó mindhalálig

Zalaegerszeg - Különleges díszletek és 60 szereplő várja a Hevesi Sándor Színház közönségét, a Légy jó mindhalálig című darabban. Pinczés István Jászai és Ucsimura díjas rendező, aki ezúttal díszlettervezője is volt a darabnak, látványelemként mozgóképeket felhasznált.

Sok Nyilas Misiből lett színész, zenész, tévésztár 20 év alatt

Debrecen – 20 éve mutatták be a Légy jó mindhalálig musicalt Debrecenben. Azóta csak Pinczés István rendező jóvoltából 32 Nyilas Misi nem akart debreceni diák lenni. A Dehir.hu utánajárt, mi lett a szereplőkkel.