Nyílt fórum a Kövek kapcsán

Októberben mutatta be színházunk a Kövek című ifjúsági színdarabot. Az előadás kapcsán egy beszélgetésre hívunk minden érdeklődő nézőt, pedagógust, szülőt, diákot. Célunk, hogy közösen gondolkozzunk az ifjúságot megszólító előadásainkról, színházi nevelésről, és a színházunknak a városban betöltött szerepéről.PEZ_7405

November 4-én, a 15 órakor kezdődő Kövek után (előadás kb. 16:10-ig tart) tartjuk a fórumot színházunk próbatermében, amelyre meghívtuk Balaicz Zoltán polgármestert, Velkey Péter humánigazgatási osztályvezetőt, Vigh László országgyűlési képviselőt, illetve a rendőrség ifjúságvédelmi osztályának képviselőit is. Az eseményen jelen lesz számos színházi alkotó és színházi nevelésben jártas szakértő. A vendégünk lesz Novák János, a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház igazgatója, Verebes István rendező, Cziboly Ádám PhD, pszichológus, drámatanár, a Színházi nevelési programok kézikönyvének szerzője, Gyevi-Bíró Eszter, a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház nevelési koordinátora, a Kövek mozgástervezője. A nyílt fórum moderátora: Bethlenfalvy Ádám drámapedagógus, a Birmingham City University doktorandusza.

 

A korlátozott befogadóképesség miatt az esemény (előadás és az azt követő nyílt fórum) regisztrációköteles. Kérjük, részvételi szándékát jelezze színházunk szervezési osztálya felé (; 92/598-400).