3050 gramm - interaktív előadás felnőtteknek

3050 gramm egy csecsemő átlagsúlya. Hogyan változtatja meg egy alig három kilós kis csomag az egész életünket?

 

 kava

2016. május 5-én 19 órakor színházunk próbatermében vendégszerepel a KÁVA Kulturális Műhely. A színházi nevelési társulat kifejezetten felnőtteknek készült résztvevő színházi előadása arra tesz kísérletet, hogy saját emberségünk fényében vizsgálhassuk azt a krízist, amit a szülővé válás jelensége okoz bennünk. 

A KÁVA magas szakmai színvonalon, elismerten működő színházi és drámapedagógiai műhely. Fő tevékenységük színházi nevelési előadások (TIE) készítése és megvalósítása általános és középiskolai csoportoknak. A 3050 gramm előadásukat kifejezetten felnőttek számára készítették.

A társulat munkatársai Magyarország legtapasztaltabb szakemberei közé tartoznak a dráma, a színházi nevelés és a civil menedzsment területén.

Szeretettel várjuk Önöket résztvevőkként a 3050 grammra! A befogadóképesség korlátozott. Jegyek kaphatók színházunk szervezési osztályán. 

Jegyár: 1500 Ft (Egerszeg kártyával: 1200 Ft)

Játékidő: kb. 180 perc

Az előadásról: 

A Káva Kulturális Műhely kifejezetten felnőtteknek készült résztvevő színházi előadása arra tesz kísérletet, hogy saját emberségünk fényében vizsgálhassuk azt a krízist, amit a szülővé válás jelensége okoz bennünk.

Krízis, mert az új helyzet rengeteget ad és elvesz. Olyan dráma, melynek csak a következményeit érezhetjük a hétköznapokban. A probléma lényegét ritkán látjuk, csak érezzük és szenvedünk tőle. Átalakulunk az új elvárásoknak megfelelően és közben személyiségünk, párkapcsolatunk, szexuális életünk is alakul... és nem mindig jó irányba.

DSCF1198

Az előadás nem kíván tanácsot vagy iránymutatást adni, nem akarja megmondani, hogyan lehet mindezt harmonikusan csinálni, csupán annyit szeretne, hogy egy olyan helyzetről gondolkozhassunk közösen, ami sokunkat érint és megérint.

Az előadás során nem hagyományos szerepet kínálunk nézőinknek. Az előre elkészített színházi jelenetsort újra és újra megszakítja egy-egy interaktív játék, melynek célja, hogy a nézők-résztvevők érzelmeiken keresztül közösen gondolkodjanak és cselekedjenek, fórumot teremtve arra, hogy egy fontos emberi problémát megvizsgáljanak, és alkotó módon kifejezzék a felkínált problémához való viszonyukat.


Színészek: Bori Viktor, Gyombolai Gábor, Kardos János, Kálócz László, Milák Melinda, Patonay Anita, Romankovics Edit
ARS interaktív konzulens: Romankovics Edit
Zene: Kovács Áron Ádám
Látványtervező: Kiss Gabriella

Író, dramaturg: Róbert Júlia
Produkciós menedzser: Erős Balázs, Takács Gábor
Rendező: Sereglei András

# KavaKulturalisMuhely_3050gramm.page1