ZENÉS BALLADA BALÁZS FECÓ RAJONGÓKNAK

2016. május 14-én 19 órakor láthatják színházunkban a József Attila Színház vendégjátékát, az Angyalföldi balladát. Selmeczi Bea, Verebes István és a Korál együttes zenés színdarabja a 60-as évekbe repít bennünket.

https://www.youtube.com/embed/rfUwKLBXJWI 

Az előadás egy tragikus szerelemi történeten keresztül mutatja be a 60-as évek társadalmi és szociális elvárások okozta nehézségeit. A zenés darab lírai hangvételét tovább erősítik a Korál együttes olyan nagysikerű számai, mint az Évszakok, az Érints meg és a Csönd éve. Az előadást Verebes István rendezte, a főbb szerepekben Zöld Csabát, Korponay Zsófiát, Galambos Erzsit, Chajnóczki Balázst és Ömböli Pált láthatják.

Jegyek 3000 és 2500 Ft-os áron kaphatók a szervezési osztályon. Egerszeg Kártyával 20 % kedvezmény!

 

A történetről:

Makra Vince egy jobb élet reményében felköltözik Budapestre. Egy angyalföldi bérházban bérel szobát, ahol megismerkedik Gabival, a gyermekét egyedül nevelő dobozgyári munkáslánnyal. A fiatalok hamar egymásba szeretnek, csakhogy az élet gonosz tréfát űz velük, felbukkan Gabi férje, a börtönviselt Feri és arra kéri a lányt, hogy menjen vissza hozzá. Gabi nehéz helyzetbe kerül. Választania kell az új, megbízható szerelem és a gyermeke apja között...

Angyalfoldi-92-C 

Selmeczi Bea – Verebes István – Korál együttes
ANGYALFÖLDI BALLADA
zenés ballada két részben

Főbb szereplők: Zöld Csaba, Korponay Zsófia, Galambos Erzsi, Chajnóczki Balázs, Ömböli Pál

 

Díszlettervező: Mira János

Jelmeztervező: Tordai Hajnal

Zeneszerző: Balázs Fecó

Dramaturg: Selmeczi Bea

Korrepetitor: Erős Csaba

Rendezőasszisztens: Németh Dóra

 

Rendező: Verebes István

 

Az előadás hossza: 2 óra 35 perc