Made in Hungária felvonulás Cadillac-kel

A keszthelyi Cadillac Múzeum és a Hevesi Sándor Színház a Made in Hungária szereplőivel közösen felvonulást szervez 2013. június 7-én 16 órától Zalaegerszegen.Made in Hungária

Ebből az alkalomból felvonulnak a Rock'n Roll-korszak Cadillac autócsodái. A sort az 1959-es coupe vezeti, mely jellegzetes farok kiképzésével a korszak és Amerika ikonjává vált.

Felvonul két 60-as évekbeli cabrio is, amelyek ugyanolyanok, mint amilyen modellek Elvis Presley kedvenc autói közé tartoztak. A sort egy 1974-es Calais Coupe zárja. A konvoj a színház főbejáratától indul és megáll a Dísz téren, ahol a felvonuló autócsodák megtekinthetők, illetve találkozhatnak személyesen a musical szereplőivel! A Made in Hungária Fenyő Miklós életéről szól, akinek akkoriban egy-egy ilyen autó csak álom maradhatott az életében, hiszen csak Trabantok, Wartburgok „száguldoztak" Magyarországon.

Az autók csak egy részét képezik a Cadillac Múzeum gyűjteményének, ahol 80-as és 90-es évek autói is várják a látogatókat Keszthelyen, a Kossuth Lajos u.77. szám alatt.

 

Időpont: 2013. június 7. 16-17 óra között

Útvonal: Hevesi Sándor Színház főbejárata (Kosztolányi Desző tér) – Balatoni út – Széchenyi tér – Kossuth utca – Dísz tér – Petőfi utca – Kosztolányi utca – Hevesi Sándor Színház főbejárata (Kosztolányi Dezső tér)

Résztvevő szereplők: Gulyás Hermann Sándor, Hertelendy Attila, Bot Gábor, Barsi Márton, Katona Kornél, Kató Balázs, Zsíros Viktor, Foki Veronika, Misurák Tünde, Magyar Cecília, Mikita Zsuzsanna Lilla, Kováts Dóra, Pete Zsuzsanna, Andics Tibor és Besenczi Árpád.