Köszöntő

A Hevesi Sándor Színház új vezetősége nevében tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önöket a 2010/2011-es színházi évad bérleti felhívása alkalmából!

Nyitott szívvel és nagy lelkesedéssel vágtunk bele a munkába, melynek eredményeképpen Önök elé „tálalhatjuk” a jövő évi kínálatot. Bízunk abban, hogy a színházszerető közönség minden rétege megtalálja a neki tetsző „szeletet” a jövő évi repertoárban és talán olyanok is kedvet kapnak a bérletvásárláshoz, akik valamilyen oknál fogva az elmúlt évben ezt nem tették. Mert ne feledjék: „A színház mindenekelőtt az élet.” /Peter Brook/ Ezért a színház társulata és vezetősége arra buzdítja Önöket, hogy legyenek részesei ennek a varázslatnak, mert a színház néző nélkül nem létezik.

Biztosak vagyunk benne, hogy a mindig is igényes Zala megyei és zalaegerszegi közönség azonosulni tud ezekkel a számára nem idegen gondolatokkal. Éppen ezért nagy várakozással, szeretettel és nem lankadó kíváncsisággal invitáljuk az ország, a megye és Zalaegerszeg minden lakosát a következő évad előadásaira. 

Lope de Vega szerint a színházhoz nem kell más, csak három deszka, két színész meg egy közös szenvedély. Erre a közös szenvedélyre, ebben az értékvesztett világban mindannyiunknak szüksége van, és ezt fogalmazzuk meg – közösen – Önökkel!