VÖLGYHÍD FELNŐTTEKNEK - előadással egybekötött beszélgetés

Kedves nézőink, pedagógusok és szülők!VÖLGYHÍD

A Hevesi Sándor Színház Tantermi Deszka sorozatában a középiskolások életére, őket foglalkoztató problémákra reflektáló színdarabokat mutat be. Ezen programsorozat keretében belül játsszuk tantermekben a Völgyhíd című előadással egybekötött beavató programunkat.

Többen megkeresték színházunkat azzal a kéréssel, hogy mutassuk be a Völgyhíd című produkciónkat felnőtt közönségnek is, jelezve igényüket, hogy a kamaszkori problémákat felvető előadás szülőket, pedagógusokat is érdekelné.

Az előadást a színház próbatermében – Nádasdy Kálmán Terem – valósítanánk meg. Az előadás után egy beszélgetésre invitáljuk önöket, amely során a színműben felmerülő legfontosabb kérdéseket vitatnánk meg közösen, illetve programunk céljáról, létjogosultságáról beszélgetnénk. A program meghívott vendége Bodor Péter pszichológus, egyetemi docens (ELTE TÁTK, Szociálpszichológia Tanszék), aki a téma érzékeny volta miatt szakmai konzultánsként vesz részt munkánkban.

Kérjük önöket, hogy jelezzék színházunk felé igényüket, amennyiben részt vennének egy ilyen jellegű előadással egybekötött beszélgetésen.

Október 12-ig várjuk az előzetes jelentkezéseket a színház szervezési osztályán, illetve az alábbi emailcímen:

szervezes@szinhaz.zalaszam.hu

Továbbra is TÁRT KAROKKAL várjuk önöket!