Gérard Lauzier: BALLÉPÉS JOBBRA

vígjátékhonlap-01-ballepes-600x600

 

 

 

 

 

 

 

 

Igaz, ami igaz, kevés randevú indul olyan végzetesen, mint a meglehető-sen egyéni látásmódú festő, Yan kalandja a nagyon csinos és nagyon férje-zett nagyvilági dámával, Florence-szal, akit végre sikerül a lakására csábí-tania. A randevú azonban csöppet sem úgy zajlik, amint eltervezte, egyál-talán semmi sem úgy alakul, ahogy szeretné.

Van ugyanis egy szomszéd lakás, ahol egy őrülten szerelmes és legalább ennyire őrülten féltékeny fiatal pár lakik, és van egy ajtó, amelyik mindig pont akkor csapódik be, amikor nem kellene! No meg persze egy balkon is, amin a szomszéd lakásba lehet átmászni szükség esetén, és bizony erre szükség is lesz előbb-utóbb! Ugyanis csön-getnek és amikor Yan ajtót nyit, nem a várva várt szerelme áll a küszöbön, hanem a szomszédja, Eva, méghozzá meglehetősen lenge öltözetben. Mi-re a lány magyarázattal szolgálna, betoppan Eva enyhén szólva gyanakvó barátja, a felajzott Boris is, nemsokára pedig maga álmai asszonya, Flo-rence is, méghozzá a férje oldalán...

Kilenc színész fergeteges félreértések közepette, kacagtató helyzetekben, Gérard Lauzier mozgalmas komédiájában, amely a moziban is nagy siker lett a Magas szőke főszereplőjével, Pierre Richard–ral.

 

Szereposztás: 


Yan - D. Varga Ádám

Marilda - Magyar Cecília

Boris - Bot Gábor 

Eva - Dura Veronika

Florence Arnaud - Debrei Zsuzsanna

Andre Arnaud - Bellus Attila

Első Rendőr - Kiss Ernő Jászai-díjas

Második Rendőr - Fritz Attila

Jean-Yves - Kovács Martin

Alice - Kováts Dóra 

 

Díszlet: Mészáros Tibor
Jelmez: Szőke Julianna
Világítás: Gibárti Tibor
 

Ügyelő: Szilasi Attila
Súgó: Kiss Szilvia
Rendezőasszisztens: Mikita Zsuzsanna Lilla 

Rendező: Besenczi Árpád  Jászai-díjas

Bemutató: 2023. szeptember 29.

Az előadás főtámogatója:

Ivan-Dental-Logo-FOG-SZAT-CQ 


Kapcsolódó oldalak: