A Dzsungel könyvének táncosait keresik

A Hevesi Sándor Színház a következő évadban mutatja be a Dzsungel könyve című musicalt, amihez már tegnap keresték a táncosokat.

KAT_5648-1 

ZALAI TÁNCMŰVÉSZEK IS SZEREPELNEK A MÁJUSI TÁNCBOHÓZATBAN!

2016. május 21-én 19 órakor tekinthetik meg a nagyszínpadon két részben A JÓ, A ROSSZ ÉS A (CSÚF) COLOS címmel a Pécsi Nyári Színház táncbohózatát.

matola Tuboly_Szilard_fenykep

Lőrincz Nikol és Barsi Márton nyerte idén a Pethes–Agárdi-díjat!

A Pethes-Agárdi díj kuratórium (Balogh Gábor, Csizmadia Tibor és Gali László) sorsolás útján döntött, melyik az a fiatal színészházaspár, aki a díj jóvoltából az idei évben külföldre utazhat.

NikolesMarci 

PETER ELŐADÁS FELNŐTTEKNEK A PRÓBATEREMBEN!

A Peter című színházi nevelési programunkkal hónapok óta járjuk a zalai iskolákat. Előadásinkon eddig közel 600 diák vett részt. Május 18-án 18 órakor a próbateremben a „felnőtteké" a főszerep! Egy interaktív játékra hívunk minden érdeklődőt, akik kíváncsiak a 25 éves norvég fiúra, Peterre! Mihály Péter és Madák Zsuzsanna várja Önöket!

petrefeln-1

 

EGY SZÍNÉSZI PÁLYA TÖRTÉNETE. KÖNYVBEMUTATÓ SZÍNHÁZUNKBAN!

2016. április 27-én 17 órakor a nézőtéri előtérben Egervári Klára (Egér), Egy színészi pálya története című könyvet mutatja be a szerkesztő, Tucsni András, Egervári Klára, Papp Lujza valamint Farkas Ignác közreműködésével. A kötet Klárika 80. születésnapja alkalmából jelent meg. Szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretik és tisztelik a művésznőt!

 

klariuka 

FARKASOKAT ÉS MAJMÓCÁKAT KERESÜNK!

Táncosválogatást tartunk A dzsungel könyve produkcióhoz.

A Hevesi Sándor Színház táncosválogatást tart Dés László - Geszti Péter - Békés Pál: A DZSUNGEL KÖNYVE című musicaljéhez, melynek koreográfusa Ladányi Andrea.

dzsungel

A Jó, a Rossz és a (Csúf) COLOS a Hevesiben

Vadnyugati táncbohózat a Pécsi Balett táncművészeivel

2016. május 21-én 19 órakor láthatják a nagyszínpadon két részben A Jó, a Rossz és a (Csúf) COLOS címmel Vidákovics Szláven rendezésében a Pécsi Nyári Színház táncbohózatát. Koreográfusa Vincze Balázs, a Pécsi Balett igazgatója.

  A_jo-_a_rossz_es_csuf_foto_1

Nemes László festőművész kiállítása a Hevesiben!

Ma 18 órakor tartjuk a színház előcsarnokában Nemes László festőművész interaktív “MŰTEREM 17” című kiállításának megnyitóiát. A kiállítást megnyitja: Balaicz Zoltán polgármester. Művészeti szempontból értékeli dr. Kostyál László, meghívott vendég: Takáts Eszter énekesnő.

 

ESP_lead_3799 

ZENÉS BALLADA BALÁZS FECÓ RAJONGÓKNAK

2016. május 14-én 19 órakor láthatják színházunkban a József Attila Színház vendégjátékát, az Angyalföldi balladát. Selmeczi Bea, Verebes István és a Korál együttes zenés színdarabja a 60-as évekbe repít bennünket.

https://www.youtube.com/embed/rfUwKLBXJWI 

3050 gramm - interaktív előadás felnőtteknek

3050 gramm egy csecsemő átlagsúlya. Hogyan változtatja meg egy alig három kilós kis csomag az egész életünket?

 

 kava

BUDAPESTEN A HÁZASSÁGLEVÉL

Efrájim Kishon A házasságlevél című vígjátékát mutatja be társulatunk Budapesten a József Attila Színházban 2016. április 23-án 19 órakor.

PEZ_8639

Születésnapi gálaműsor: a 80 éves Egervári Klárát köszöntötték

A társulat jelenlegi és volt tagjainak zenés köszöntőműsora végén megilletődötten, de a 80 éves - Aase-díjas érdemes művész - színművésznő maga is dalra fakadt a színpadon. Végül együtt énekelte a fellépőkkel a védjegyének számító Jamaicai trombitás című számot, amit ma is fergeteges energiával képes előadni.

FullSizeRender 

Nikol arcai

Soós Imre is ilyennek látná a róla elnevezett díj friss tulajdonosát. Nagy kék szemekkel, bizakodó mosollyal, ami mögött mégis érződik a figyelő óvatosság. Arca változásaiban felnőttes fruskák és derűs asszonyok rejtőznek.

PEZ_2449 

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A 2016/2017-ES ÉVADRÓL

 
Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk a következő évadról. Besenczi Árpád igazgató és Sztarenki Pál művészeti vezető adott interjút a ZTV-nek.

https://www.youtube.com/embed/0J8KWMlsg1Y

GÁLAESTTEL KÖSZÖNTJÜK EGERVÁRI KLÁRÁT

Szerdán lett 80 éves színházunk örökös tagja Egervári Klára színművésznő Aase-díjas, Érdemes Művész. Tiszteletére holnap 19 órakor ünnepi gálaestet szervezünk. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! A belépés ingyenes, de regisztrációköteles. Jelentkezni lehet színházunk szervezési osztályán (tel.: 92/598 400).

0 

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT TARTOTTUNK A JÖVŐ ÉVADRÓL

Hét nagyszínpadi előadást mutat be a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház a 2016/2017-es évadban: a műsortervben népszerű családi musical, könnyed, francia vígjáték, operett-bohózat, klasszikus magyar regény színpadi adaptációja, valamint ifjúsági előadás egyaránt szerepel.

musorfuzetek

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A MA 80 ÉVES EGERVÁRI KLÁRA SZÍNMŰVÉSZNŐT!

Színházunk örökös tagja, Egervári Klára Aase-díjas, Érdemes művész, aki csaknem száz színdarabban szerzett emlékezetes perceket közönségünknek, ma ünnepli 80. születésnapját. Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk neki ebből az alkalomból!

Egervari_Klara

NEKÜNK NYOLC?! A PÉCSI CSALÁDI SZÍNHÁZI FESZTIVÁLON IS

*14 társulat 19 produkcióval várja a közönséget a Pécsi Családi Színházi Fesztivál, amelyet május 29. és június 5. között rendeznek a baranyai megyeszékhelyen.

nekunk8-1