Felavatták Ruszt József emlékszobrát

Felavatták Ruszt József emlékszobrát pénteken Zalaegerszegen, a Hevesi Sándor Színházban.Ruszt József

Hol lehet a világ közepe?

Az alázat a legfontosabb: alázat egymás, a természet, egyáltalán a létezésünk iránt, azért, hogy az életünk kellemes legyen és működjön, fogalmazott Kiss Mari színművésznő.Kiss Mari

VÖLGYHÍD FELNŐTTEKNEK - előadással egybekötött beszélgetés

Kedves nézőink, pedagógusok és szülők!VÖLGYHÍD

Nem Tordy Géza lesz Náthán

A Hevesi Sándor Színház hétfőn közleményben tudatta, hogy a Kossuth-díjas művész, a Nemzet Színésze, Tordy Géza egészségügyi okok miatt kénytelen volt lemondani Lessing Bölcs Náthán című játékának címszerepét.

Gyerekdarabbal indul a Hevesi Sándor Színház évada

Egressy Zoltán Fafeye, a tenger ész című zenés játékát mutatják be Naszlady Éva rendezésében pénteken Zalaegerszegen, a Hevesi Sándor Színházban.Gulyás Hermann Sándor, Kováts Dóra

Fafeye, a jóságos tengerész

Fafeyee, a tenger ész hajótörést szenved és egy kis városba Fafeyevetődik. Kalandjaival pénteken 14.30-tól ismerkedhet először az egerszegi Hevesi Sándor Színház közönsége.

A FAFEYE, A TENGER ÉSZ koreográfusának szólójával indul a TÁNCTÉR sorozat

A TÁNCTÉR programsorozat első előadása

Újvári Milán: A KERINGŐTŐL A MAMBÓIG

 

''Úgyis színész leszek!''

Örökös tag. Ezzel jár, ha valaki a keszthelyi szabadtéri színpad szomszédságban nő fel? György Jánossal, a Hevesi Sándor Színház színészével ez történt. A színi varázslat 1971 óta tart az ötvenkilenc éves férfivel.

Farkas Ignác Jászai-díjas színművész gondolatai a 30 éves Hevesi Sándor Színházról

Drága Barátaim! Isten hozott Benneteket! Üdv, Nektek!

Ünnepelt a Hevesi Sándor Színház és közönsége

A közönséget – immár harmadik alkalommal – évadnyitó forgatagba, a társulat régi, valamint jelenlegi tagjait ugyanakkor jubileumi gálaműsorra várta szombaton az alapításának harmincadik évfordulóját ünneplő megyeszékhelyi Hevesi Sándor Színház.

Kedves Barátaink!

Örömmel tudatjuk, hogy a Hevesi Sándor Színház

a 2012/13-as évadban ünnepli fennállásának 30. évfordulóját!

Az eseményre meginvitáljuk mindazon kedves barátunkat, akik az 1982-ben megtartott első társulati ülés óta eltelt 30 év alatt színházunk művésze, munkatársa, vendége volt.

 

Harminc éves a Hevesi-színház

Három évtizeddel ezelőtt, 1982. szeptember 13-án tartotta első évadnyitó társulati ülését a zalaegerszegi állandó színház. A jövő héten e jubileum jegyében zajlanak programok. SajtótájekoztatóA rendezvényekről csütörtökön dr. Besenczi Árpád igazgató tájékoztatta a sajtó képviselőit. Az emlékezést szeptember 13-án, csütörtökön a színház alapító igazgatója, Ruszt József előtti főhajtással kezdik, koszorút helyezve el a jeles rendező síremlékén.

Jubileumi évad, szezonnyitó forgatag Zalaegerszegen

Évadnyitó forgataggal várja szeptember közepén a közönséget a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház, amely fennállásának 30. évfordulóját ünnepelve a színházalapító Ruszt József emléke előtt is tiszteleg.

Szakály Aurél a Magyar Teátrum Nyári Fesztivál díjazottja!

Augusztus 31-én, pénteken este az Egri Gárdonyi Géza Színház tánctagozatának, előadásával befejeződött a Szarvasi Vízi Színház 2012-es nyári évada, az előadást követő éjszakai díjátadóval pedig a Magyar Teátrum Nyári Fesztivál.Saárossy Kinga és Szakály Aurél

Kedves nézőink!

Színházunkban elkezdődtek a BÖLCS NÁTHÁN, a FAFEYE, A TENGER ÉSZ és a SZÍNÉSZNŐK (PLAYHOUSE CREATURES) próbái. A bemutatókig jó böngészést kívánunk megújult honlapunkon. A FAFEYE, A TENGER ÉSZ című zenés játék jelmez- és látványterveit megtekinthetik az előadás bejegyzésének galériájában (itt). 

Irish Dance Tornado a Hevesi Sándor Színházban!

Catherine Gallagher's Irish Dance, Tornado szuperprodukciója

 Irish Dance Tornado

Zalaegerszegen szeptember 7.-én.

Valójában nem egy égi jelenségre, de mindenképpen elsöprő erejű élményre számíthat az, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót. A The Irish Dance Tornado az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat.  Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik eme jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.

Színházi évadnyitó - Dráma, bohózat és musical is lesz

Színházi évadnyitó - Dráma, bohózat és musical is lesz

Új évad kezdődik, mégpedig nem akármilyen: jubileumi szezon lesz az idei, hiszen harminc éve alapították a Hevesi Sándor Színházat. Ez lesz ugyanakkor az első olyan évad, mely teljes egészében a város fenntartásában zajlik - mondta köszöntőjében Gyutai Csaba polgármester.

Kedves nézőink!

Üdvözöljük önöket megújult honlapunkon. Reméljük továbbra is sok érdekes információval, naprakész hírekkel szolgálhatjuk önöket. Vendégkönyvünkben ezentúl előzetes regisztráció nélkül várjuk előadásainkkal és a színházzal kapcsolatos hozzászólásaikat. Megújult honlapunkról közvetlenül megtalálhatják színházunkat a Facebook-on!
Jó böngészést kívánunk!