Hevesi-színház: Fekete Gizi és Szalma Tamás visszatért - Zalai Hírlap

Fekete Gizi és Szalma Tamás színművészek múlt csütörtökön a Hevesi Sándor Színházban vendégeskedtek. A két színművész a Ruszt József emlékkönyvsorozat első két kötetének bemutatójára érkezett Zalaegerszegre, hogy az egykori alapító-főrendező szavait tolmácsolja az egybegyűlteknek.

Ruszt-emlékkönyvsorozat - zegtv.hu

Csütörtökön este a Hevesi Sándor Színházban mutatták be Ruszt József életműsorozatának első két kötetét. A színészpedagógus életéről és a könyvekről Nánay István kritikus beszélt. A művekből Fekete Gizi, Pap Lujza, Szalma Tamás színművészek idéztek részleteket.

Budapesti Évadnyitó Fesztivál

Az Andrássy úton- több budapesti és vidéki színház közreműködésével - a Hevesi Sándor Színház is részt vesz a Budapesti Évadnyitó Fesztiválon, amit 2010. szeptember 18-án immár harmadik alkalommal rendeznek meg.

Hevesi Sándor Színház: több mint 800 érdeklődő a kulisszák mögött

Az évadnyitó színházi forgatag keretében több mint 800 érdeklődőt fogadtak pénteki kulisszajáró programjukon a Hevesi Sándor Színház társulatának tagjai.

Évadnyitó színházi forgatag a Hevesi Sándor Színházban

Évadnyitó színházi forgataggal várta a nap folyamán az érdeklődőket a Hevesi Sándor Színház. A társulat tagjai kulisszajárásra, ismerkedésre és játékra invitálták a résztvevőket - adásunkkal egyidőben pedig késő estig tartó könnyűzenei koncertsorozat kezdődik a földönjáró toronyóra melletti téren. (zegtv.hu) 

A Hevesi Sándor Színház a Tv2-n

Jegy sorsolás!

A Hevesi Sándor Színház felhívja Kedves Nézői figyelmét, hogy a www.hevesisandorszinhaz.hu weblapon regisztrált felhasználók között 10 jegyet sorsol ki a 2010-2011-es évad bemutató előadásaira.

Köszöntő

A Hevesi Sándor Színház új vezetősége nevében tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önöket a 2010/2011-es színházi évad bérleti felhívása alkalmából!