Az évad első színházi premierje után

A hagyományokhoz híven a Hevesi Sándor Színházban a péntek esti premier után - a Balfácánt vacsorára című bohózatot játszotta a társulat- fogadást adtak a teátrum a közönségének.

KAT_7851 

Norvégiába készülnek színházunk színészei

Októberben tanulmányútra indulnak a színházunk színészei. Az EGT Alap támogatásával elindult projekt címe: "Színházi nevelési tapasztalatcsere hat magyar színház, egy norvég egyetem és egy norvég színház művészei és szakemberei között".

PETER_keszulunk-Bergenbe 

A VILÁGHÍRŰ SUKHISHVILI GRÚZ ÁLLAMI NÉPI EGYÜTTES NOVEMBERBEN A NAGYSZÍNPADON!

A 70 éves fennállását ünneplő “Sukhishvili” Grúz Állami Népi Együttes turnéjának egyik állomása Zalaegerszegen a Hevesi Sándor Színház. Két órás, élőzenével kísért látványos műsorukat 2016.11.13-án 19 órakor láthatja közönségünk a nagyszínpadon.

https://www.youtube.com/embed/iaD9lkBA-hE
 

Megjelent Madák Zsuzsanna drámája, a PETER

Megjelent Madák Zsuzsanna drámája, a PETER, a Kútszéli Stíluson. A darab ősbemutatója 2016 januárjában volt színházunkban.

 PEZ_7497-Medium-

PRÓBATÁNC!

A Hevesi Sándor Színház felvételt hirdet férfi táncosok részére A DZSUNGEL KÖNYVE című musical tánckarába.

GYEREKSZEREPLŐ VÁLOGATÁS !

A DZSUNGEL KÖNYVE című musical kis Maugli és a Farkaskölykök szerepére a Hevesi Sándor Színház meghallgatást hírdet szeptember 09-én (pénteken) 17.00 órára.

dzsungel

Könnyedebb nagyszínpadi produkciók a zalaegerszegi színházban

Hét nagyszínpadi előadást mutat be a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház a most kezdődő évadban, a produkciók többsége könnyedebb lesz, mint a korábbi években - mondta el a teátrum hétfői évadnyitó társulati ülésén Besenczi Árpád igazgató.

Elszántan és konokul - Elindult az évad a Hevesi Sándor Színházban

Régi és új arcok a nézőtéren, friss festési illat és várakozással teli lendület az egész házban. Elindult a 2016/2017-es évad a Hevesi Sándor Színházban.

evnyit 

Apának is kezdődik

Vége a nyárnak, a szünidőnek. A gyerekek szomorúak, várakoznak. Ám az ritkaság, hogy az édesapjuk is így érezzen. A Kiss családban ugyanis az apuka számára is vége a vakációnak.

Apa 

Beázik a színészház - A képviselő próbál segíteni

A színészház egyidős a Hevesi Sándor Színházzal, a Pázmány Péter utcai épület ebben a funkciójában több mint harminc éve szolgál.

PEZ_7184 

Étkek a víziparadicsomban

A családi kikapcsolódás, a vízparti időtöltés, az ételkülönlegességek randevúja és a közösségi szolidaritás együttes példája immár 15 éve az ilyenkor augusztusban esedékes jótékony célú főzőakció a megyeszékhelyi víziparadicsomban.

 

aqua

Az egerszegi színház fogadóterei új köntösben várják a publikumot

Nyáron kisebb felújításon esett át a Hevesi Sándor Színház épülete. Az eredményről tegnap helyszíni sajtótájékoztatón számolt be Vigh László országgyűlési képviselő, Balaicz Zoltán polgármester és Szabó József, az intézmény gazdasági igazgatója.

PEZ_3138

Van képzelt barátod?

Tesztelőadás? Igen. Noha a művészek általában nem kényszerülnek arra, hogy előre megkérdezzék a befogadót: „szerinted ez a vers, szobor, festmény így jó lesz?”, a zalaegerszegi színház nem fél előre kiállni.

bethlenfalvy 

FELHÍVÁS!

Kedves Nézőink!

A színházunkban zajló felújítási munkálatok miatt a Szervezési Osztály technikai okokból nem lesz elérhető telefonon augusztus 22. - ig. Az említett időpontig a Hevesi Sándor Színház központi / 92/598-405 / száma él.

figyelem 

A Beugró művészei jótékony estet adtak

Fergeteges hangulatú estében lehetett részük azoknak, akik szombaton jegyet váltottak a Hevesi Sándor Színházba a Beugró című improvizációs játékra, amelyben Rudolf Pétert, Pokorny Liát, Kálloy Molnár Pétert, Debreczeni Csabát és Novák Pétert láthatták.

 beugr

Csaknem 70 ezer néző a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban

Szakmai sikerek fémjelezték a 2015/2016-es évadot a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban, a nézőszám viszont az elmúlt évhez képest mérsékelten csökkent - mondta Besenczi Árpad a társulat évadzáró ülésén pénteken Zalaegerszeg.

zeg-1-Medium-

Ez Lujza évada volt

„Ez Lujza évada volt”, fogalmazott a Hevesi Sándor Színház igazgatója, dr. Besenczi Árpád az évadzáró társulati ülésen. Pap Lujza színművésznő ugyanis több elismerő díjat (Nívódíj, Máriáss-díj, Közönségdíj) is elnyert a társulat, a nézők és a színházvezetés szavazása alapján: főszerepet alakított a Makrancos hölgy, a Szecsuáni jólélek című darabban, s a Dr. Herz című musicalban is kulcsfigurát játszott.

KAT_6032

ZSEBSZÖVEGEKET VÁRUNK ÖNÖKTŐL A BEUGRÓHOZ!

https://www.youtube.com/embed/_u9orFGh2cA 

A 2016. június 4-én 19 órakor kezdődő BEUGRÓ című improvizációs előadás zsebszöveg játékához Önöktől, a Közönségtől várunk frappáns mondatokat. Ha kedvet éreznek hozzá, hogy ezekkel a szituációt alakítsák, kérjük, juttassák el szövegüket a színház szervezési osztályához! Ugyanitt még kaphatók jegyek egységesen 3000 Ft/db áron.

jsz_075_beugro__673 (2)-1 

19 produkciót kínál a IV. Pécsi Családi Színházi Fesztivál

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház a nagykapornaki kosársuli lakóiról szóló Nekünk nyolc?! című darabbal érkezik a második napon.

 PEZ_6908

A BEUGRÓT LÁTHATJÁK A NAGYSZÍNPADON SEGÍTENI VÁGYÓ NÉZŐINK!

Tájékoztatjuk közönségünket, hogy 2016. június 4-én 19 órakor jótékonysági rendezvény keretében a televízióból ismert népszerű BEUGRÓ című improvizációs játékot tekinthetik meg színházunkban Rudolf Péter, Pokorny Lia, Novák Péter, Kálloy Molnár Péter és Debreczeny Csaba vendégszereplésével.

 beugro_plakat