Kedves Nézőink! 

 


 https://www.youtube.com/embed/iGsSQweoSWoAranycsapat-kiállítás#

 


 

#berletfelhivasos_szorolap  


 

Kedves Színházlátogató!  

 

Mint már Ön is több fórumon bizonyára értesült róla, 2018. május 25-én életbe lépett az Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet). A Hevesi Sándor Színház is megtette azokat a lépéseket, amelyek a rendelet maradéktalan teljesítéséhez szükségesek, hiszen az Ön adatainak biztonsága és védelme alapvető szempont minden tevékenységünk során. 
2018. május 25-én életbe lépett a színház Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata, melynek teljes szövegét eléri honlapunkon (http://www.hevesisandorszinhaz.hu/), illetve a színház szervezési osztályán. A szabályzat tartalmazza az új adatvédelmi rendelettel kapcsolatos jogait is. 

Ha bármely további kérdése lenne az új adatvédelmi rendelettel kapcsolatban, vagy a színház adatkezelésével kapcsolatban kérjük, forduljon a színház bármely hivatalos elérhetőségén, a szabályzatban megnevezett munkatársunkhoz és írásban megküldött kérelmére haladéktalanul intézkedünk. 

Üdvözlettel: Hevesi Sándor Színház igazgatósága 


 

Hölgyeim és Uraim! Tisztelt leendő Bérletvásárlóink!

A Hevesi Sándor Színház társulata nevében szeretettel köszöntöm Önöket! Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam a 2018/19-es évad repertoárját abban bízva, hogy akár színházbérlettel, akár jeggyel, látogatói lesznek előadásainknak. A múlt évadban ismét rekordot döntöttünk, hiszen a színház történetében soha nem emelkedett a bérletes Nézőink száma 12.000 fölé. Az elmúlt színházi szezonban sikerült túllépnünk ezt a bűvös határt is. Ez köszönhető a társulat professzionális és magas színvonalú munkájának, a nézőknek tetsző darabválasztásnak, a rendezők személyének és nem utolsó sorban az Önök kitartó szimpátiájának és hűségének. Nem is lehet más célunk, mint hogy a népszínházi modellt követve a következő évadban is olyan darabokat kínáljunk Önöknek, amelyek elnyerik tetszésüket, és ezáltal újra bérletet vagy jegyet váltanak előadásainkra.

Jövőre hat nagyszínpadi bemutatót tervezünk, amelyek magukba foglalják az általános iskolai és ifjúsági bérletes előadásokat is. Az első bemutatónk a Bérgyilkos a barátom című francia vígjáték, amely felhőtlen szórakozást ígér egy elpuskázott öngyilkossági kísérlet és egy merénylet kapcsán. Ezt követően a családi musicalek sorát egy magyar művel gazdagítjuk, ami nem más, mint az Isten pénze című zenés darab. Dickens Karácsonyi ének című írásából készült ez a szívet melengető, fiatalnak és idősnek egyaránt ajánlott musical, amely szól szeretetről, becsületről, tisztességről. 2018 adventi időszakában egy újabb karácsonyhoz kapcsolódó művet kínálunk ismét egy magyar szerző tollából. Az Advent a Hargitán örök érvényű mondanivalóval, Sütő András gyönyörű nyelvezetével és élő népzenével kerül színpadra. A Stúdió színpadon nagy sikert aratott A vihar kapujában című színművet a Nagyszínpadon is láthatják a Nézők. Majd következik az Abigél, amely Szabó Magda azonos című regényéből készült prózai adaptáció.  A művet valószínűleg szinte minden korosztály ismeri, ha máshonnan nem, a regényből készült tévéfilm kapcsán. Az évad végén egy klasszikus Shakespeare művet kínálunk, A windsori víg nőket új fordításban és parádés szereposztással.

Amint látják, a repertoár színes, megpróbálunk minél szélesebb nézői igényt kielégíteni, s reméljük, mindenki megtalálja a számára kedves előadást, rendezőt vagy éppen színészt. Mi továbbra is mindent megteszünk, hogy igényes és magas színvonalú előadásokat kínáljunk Önöknek. Ezek után nincs más dolguk, minthogy minél előbb megvásárolják színházbérletüket, és testüket-lelkület ünneplőbe öltöztetve ellátogassanak hozzánk!

Mi továbbra is tárt karokkal várjuk Önöket!  

BesencziArpad-Medium- 

Dr. Besenczi Árpád
igazgató