Kedves Nézőink!

KÖZLEMÉNY


A KORMÁNY A MAI NAPON RENDKÍVÜLI JOGRENDET, VESZÉLYHELYZETET HIRDET AZ ORSZÁG TELJES TERÜLETÉRE.
A KORONAVÍRUS MIATT INTÉZMÉNYLÁTOGATÁSI TILALMAT VEZETNEK BE,
A SZÁZ FŐNÉL NAGYOBB BELTÉRI RENDEZVÉNYEK MEGTARTÁSÁT MEGTILTJÁK.
AZ INTÉZKEDÉSEK VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYESEK.

A FENTIEK ALAPJÁN
A HEVESI SÁNDOR SZÍNHÁZ IGAZGATÓSÁGA
ÉRTESÍTI A TISZTELT KÖZÖNSÉGET,
HOGY 2020. MÁRCIUS 11. UTÁNI
NAGYSZÍNPADI ELŐADÁSAI

              AZ INTÉZKEDÉS VISSZAVONÁSÁIG ELMARADNAK.

           Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a Jegypénztárunk                                                            ideiglenesen zárva tart!
Az átmeneti időszakban az alábbi telefonszámokon tudnak tájékozódni:

                                                 20/ 329-5670
                                                 20/ 329-5672

                                                                    Megértésüket köszönjük!

Zalaegerszeg, 2020. március 11.

dr. Besenczi Árpád
igazgatóKedves Nézőink! Tisztelt leendő Bérletvásárlóink!

Több szempontból is különleges évad elé néz a Hevesi Sándor Színház.

Egyrészt a nagyszínpadon bemutatásra kerülő darabok (egy kivételé vel) már a filmvászonról is ismerősek lehetnek a nézők számára. Kezdjük a kivétellel: a Zrínyi 1566 című rock musicalt 2009-ben mutatták be a szigetvári várban, majd ebből készült egy kőszínházi változat, amelyet októbertől láthat a nagyérdemű. A címszerepet vendégként Sasvári Sándor alakítja.

Utána következik az Oscar című vígjáték, melyből két nagysikerű moziadaptáció is született, Louis de Funes és Sylvester Stallone főszereplésével.

Az Augusztus Oklahomában című fekete komédiából Meryl Streeppel a főszerepben készítettek filmet az amerikaiak.

A másik három bemutatónk mindegyike magyar szerzőtől származik, s mindegyikből készült egy-egy kultikus film. Sorrendben Örkény István Tóték című tragikomédiája, melyből az Isten hozta, őrnagy úr! című film készült Latinovits Zoltánnal az őrnagy és Sinkovits Imrével Tót szerepében, akit a Hevesi Sándor Színházban Eperjes Károly formál meg.

Ezt követi A kőszívű ember fiai, a regényből készült filmet Várkonyi Zoltán rendezésében szinte minden magyar ember ismeri. Az évad végén pedig egy huszonöt éves jubileumát ünneplő filmből készült színpadi adap­tációval várjuk Önöket, ez nem más, mint a Sose halunk meg című musical. A darabot a szerző és a film főszereplője, Koltai Róbert állítja színpadra, és kettős szereposztásban játszik is majd Zalaegerszegen.

Az ifjúságot egy kifejezetten nekik szóló mese musicallel várjuk, amelyből szintén készült már hollywoodi film, az Óz, a nagy varázslóval.

A stúdiószínpadon (Próbaterem) egy kortárs magyar szerző szintén már klasszikussá vált komédiáját mutatjuk be. A szerző Egressy Zoltán, a darab pedig a Sóska, sültkrumpli, amely egy futballbírói öltözőbe kalauzolja el a nagyérdeműt.

Tovább folytatódik a Tantermi Deszka­sorozat is, melyben elsőként az 5-10. évfolyamosokat szólítjuk meg a Csontketrec című darabbal, am it osztálytermekben játszunk el.

Látható, hogy a paletta színes, mindenki kedvére válogathat. Megpróbálunk minél szélesebb nézői réteget kiszolgálni, s ehhez segítségül hívunk országosan ismert művé­szeket is. A céljaink nem változtak: minőségi szórakoztatás műfaji sokszínűséggel kar­öltve. így hát arra biztatom Önöket, ha tehetik, újítsák meg bérleteiket, s továbbra is tiszteljék meg színházunkat. Akinek eddig nem volt bérlete - olvasva a kínálatot - talán kedvet kap ahhoz, hogy vásároljon magának. A színház társulata mindent elkövet annak érdekében, hogy Önök jól érezzék magukat, fettöltődjenek, s ha lehet, éljék át azt a katarzist, amit csak a színház képes nyújtani. Továbbra is tárt karokkal várjuk Önöket!


Mi továbbra is tárt karokkal várjuk Önöket!

BesencziArpad-Medium-

Dr. Besenczi Árpád
igazgató


Kedves Színházlátogató!

Mint már Ön is több fórumon bizonyára értesült róla, 2018. május 25-én életbe lépett az Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet). A Hevesi Sándor Színház is megtette azokat a lépéseket, amelyek a rendelet maradéktalan teljesítéséhez szükségesek, hiszen az Ön adatainak biztonsága és védelme alapvető szempont minden tevékenységünk során.
2018. május 25-én életbe lépett a színház Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata, melynek teljes szövegét eléri honlapunkon (http://www.hevesisandorszinhaz.hu/), illetve a színház szervezési osztályán. A szabályzat tartalmazza az új adatvédelmi rendelettel kapcsolatos jogait is.

Ha bármely további kérdése lenne az új adatvédelmi rendelettel kapcsolatban, vagy a színház adatkezelésével kapcsolatban kérjük, forduljon a színház bármely hivatalos elérhetőségén, a szabályzatban megnevezett munkatársunkhoz és írásban megküldött kérelmére haladéktalanul intézkedünk.

Üdvözlettel: Hevesi Sándor Színház igazgatósága