Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Jegypénztárunk június 28. és augusztus 25. között zárva tart!

Nyitás:  2024. augusztus 26.  hétfő 900 óra

 


 

  

 

berletfelhivasos-szorolap-2024-page-002#

 


 

Kedves Nézőink!

A bennünket körülvevő nehézségek ellenére továbbra is igyekszünk Önöket maximálisan kiszolgálni, hogy legalább arra a néhány órára, amikor eljönnek Hozzánk, önfeledten tudjanak kikapcsolódni a színház falai között. A színház felelőssége, ha lehet, még jobban felértékelődik a háborúval és inflációval terhelt világunkban. Ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a teátrum idén ünnepli megnyitásának 40. évfordulóját, akkor világossá válik, hogy csakis a műfaji sokszínűség és a minőség az, ami biztosítja a következő negyven esztendőt. A színház társulata azon dolgozik, hogy Önöknek továbbra is felhőtlen kikapcsolódást jelentő vagy éppen tartalmas gondolatokat hordozó előadásokat hozzon létre. Ennek megfelelően állítottuk össze repertoárunkat, melyben a szórakoztató, vidám darabok mellett szerepel klasszikus világirodalmi remekmű is, kiegészülve kortárs magyar szerző fekete humorral átitatott darabjával, mint ahogy nem hiányozhat a sikeres zenés darab sem. Az ifjúsági közönség megszólítása az ajánlott vagy éppen kötelező olvasmányok színrevitele pedig éppúgy kötelességünk, mint ahogy ezt eddig is megtettük.

Első bemutatónk egy remek francia vígjáték, melyet Európa-szerte sok helyen játszanak nagy sikerrel (Ballépés jobbra). Ezt követi egy örök klasszikus, melyet - ha máshonnan nem - a filmből biztosan sokan ismernek, és több mint húsz év után tűzzük újra színhá-zunk repertoárjára (Indul a bakterház). A harmadik bemutató a század eleji Pest bohém világába kalauzolja a nézőt, a dzsentri Magyarország hétköznapjaiba enged bepillantást sok humorral fűszerezve (A három sárkány). A következő előadásunk egy Zalában élő, de országosan ismert író tollából született, s reméljük, erősíti a lokálpatriotizmust (Becsvölgye). Áprilisban egy Broadway-musicallal várjuk nézőinket, mely egy árvaházban játszódik a 30-as évek Amerikájában, fülbemászó dallamokkal és gyerekszereplőkkel (Annie, a kis árva). Az évad végén pe-dig egy világirodalmi klasszikus szerepel a repertoáron (Tartuffe).

Remélem, sikerült felkelteni az érdeklődésüket, jöjjenek, látogassanak bennünket, erősítve ezzel is a közösségi összetartozást, s azt, hogy még sok születésnapot ünnepelhessünk a Hevesi Sándor Színház történetében. Tárt karokkal várjuk Önöket! BesencziArpad-Medium-

Dr. Besenczi Árpád
igazgató


Kedves Színházlátogató!

Mint már Ön is több fórumon bizonyára értesült róla, 2018. május 25-én életbe lépett az Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet). A Hevesi Sándor Színház is megtette azokat a lépéseket, amelyek a rendelet maradéktalan teljesítéséhez szükségesek, hiszen az Ön adatainak biztonsága és védelme alapvető szempont minden tevékenységünk során.
2018. május 25-én életbe lépett a színház Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata, melynek teljes szövegét eléri honlapunkon (http://www.hevesisandorszinhaz.hu/), illetve a színház szervezési osztályán. A szabályzat tartalmazza az új adatvédelmi rendelettel kapcsolatos jogait is.

Ha bármely további kérdése lenne az új adatvédelmi rendelettel kapcsolatban, vagy a színház adatkezelésével kapcsolatban kérjük, forduljon a színház bármely hivatalos elérhetőségén, a szabályzatban megnevezett munkatársunkhoz és írásban megküldött kérelmére haladéktalanul intézkedünk.

Üdvözlettel: Hevesi Sándor Színház igazgatósága